Deze site heeft gelimiteerde support van je browser. We bevelen aan om te switchen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Onze missie

Het creëren van bijzondere producten die jouw persoonlijke stijl en smaak versterken. 100% jezelf zijn is de puurste expressie van zelfliefde.

Behind the brand

Kirsten

Unieke sieraden die je niet bij elke juwelier kunt vinden, voor bewuste vrouwen met een eigen stijl.

Daar had ik behoefte aan. Les Inimitables is begonnen met een kleding collectie van hoge kwaliteit essentials die ik miste in mijn werk als stylist. En nu verrijkt met edgy & elegante sieraden die je persoonlijke stijl versterken, daar word ik gelukkig van.

Zelfs in mijn werk als stylist vind ik het een uitdaging om unieke producten te vinden, waar boetieks vroeger een uniek merkassortiment hadden vind je daar nu veelal dezelfde brands. Jezelf onderscheiden in je persoonlijke stijl is de puurste vorm van zelfexpressie- en zelfliefde. Ik draag daar graag aan bij op een bewuste, milieuvriendelijke wijze.

Bekijk de collectie

Duurzaam in materiaal & gebruik

De kleding en sieraden van Les Inimitables worden gemaakt van duurzame materialen zodat ze lang meegaan. Ik vind zelf niks vervelender dan heel enthousiast en blij zijn met een aankoop die je na een paar keer dragen alsnog op Vinted wilt zetten. In het ontwerpproces houd ik rekening met het draagcomfort en de levensduur van elk item.

Jouw kleding maken we van biologisch katoen en gerecycled polyester (RPET) in een mix met viscose en elastan. De stofeigenschappen werken zo samen dat de kleding premium aanvoelt, was na was mooi blijft, zacht op de huid voelt en ze sterk genoeg zijn om zorgeloos door je dag te bewegen.

De sieraden collecties worden gemaakt van een stalen basis wat heel sterk en recyclebaar is. Daarover worden lagen van edelmetalen als 18 karaat goud en sterling silver aangebracht. De platings worden op een PVD methode aangebracht wat wil zeggen dat de edelmetalen deels in de stalen basis worden verweven. Daardoor komen producten als lotions en zeep maar ook zeewater of zweet moeilijker bij het basis materiaal waardoor je de mogelijkheid op verkleuring brengt tot een absoluut minimum. Hierdoor gaan je sieraden lang mee en vormen ze een blijvende herinnering aan je lijf.

Lees meer over onze stoffen & materialen

Sieraden

KLEINE KUNSTWERKJES

We zijn altijd op zoek naar designs die mooier worden de beter je ernaar kijkt. Het zijn net kleine kunstwerkjes. Oog voor detail is een belangrijke eigenschap in het ontwikkelen van onze sieraden.

Sieraden die wat groter in volume zijn proberen we zo licht mogelijk te maken in het uiteindelijke ontwerp zodat je geen ongemak ervaart tijdens het dragen.

Onze gouden sieraden zijn gemaakt van 18 karaat goud platings en onze sieraden worden met sterling silver gecoat.

shop collectie

Kleding

WIJ DOEN HET EVEN ANDERS

Onze designs worden bedacht met elk bodytype in gedachten. Waar bij 90% van kledingcollecties in de modeindustrie vanuit een sample maat S wordt gewerkt werken wij vanuit maat XL.

Door met de grootste maat te starten en 'achteruit' te werken, kunnen we veel beter finetunen hoe de fit moet zijn en rekening houden met vrouwelijke curves! Zoals het in mijn ogen hoort. Zo kunnen we veel beter onze maten schalen en zorgen dat je je comfortabel voelt in onze ontwerpen, ook met een beetje extra heup of bil.

Onze t-shirts, truien en joggers worden gemaakt van 100% biologisch katoen en Terry fleece aan de binnenkant, ultra zacht voor je huid en heel comfortabel. De stofgewichten zijn extra zwaar voor een premium look & feel.

Ons pak is gemaakt van gerecycled polyester in de mix met viscose en elastan. Door polyester toe te voegen verhogen we de stevigheid van de stof waardoor het zijn pasvorm beter behoudt en slijtage tegen gaat. De viscose maakt de stof ademend en stretchy en maakt de stof soepel en flowy. De elastan zorgt voor wat extra comfort in het dragen in elke beweging van de dag.

Ontdek de collectie