Deze site heeft gelimiteerde support van je browser. We bevelen aan om te switchen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Sieraden verzorging

Wat zijn 'Gold plated' sieraden?

Er zijn enkele misvattingen over vergulde sieraden, waarbij veel terugkerende vragen zijn: "Wat betekent 'verguld' sieraad?" en nog belangrijker, "waarvan is het gemaakt?". Bij het maken van vergulde sieraden worden vele verschillende materialen gebruikt, maar simpel gezegd bestaat het uit twee componenten: metalen sieraden en een laag vloeibaar goud of zilver.

Bij Les Inimitables zijn onze stukken kwalitatief vervaardigd om lang mee te gaan en de 'Test of time' te doorstaan. Elk sieraad is gemaakt met 3 micron van 18-karaats goud of sterling silver over een stalen basis. Bovendien zijn al onze stukken gemaakt met een extra veerkrachtige laag goud die niet gemakkelijk slijt, terwijl ze ook hypoallergeen en nikkelvrij zijn. Bij LES INIMITABLES kun je dus met een gerust hart je vergulde sieraden kopen, wetende dat ze van hoge kwaliteit zijn en lang zullen meegaan.

Is 'Gold plated' echt goud?

Hoewel vergulde sieraden niet volledig zijn gemaakt van puur goud, zijn ze nog steeds authentiek en gemaakt met een echte gouden buitenlaag. Vergulde sieraden zijn een betaalbaar alternatief voor echt goud en vereisen geen concessies op het gebied van stijl of draagbaarheid. Vergulde sieraden zijn vaak levendiger in plating dan massief gouden sieraden. Bij LES INIMITABLES bieden we een ruime collectie Gold Plated sieraden van hoge kwaliteit aan.

Onze vergulde sieraden zijn gemaakt met een dikke laag goud van 3 micron en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen. Of je op zoek bent naar een elegant gouden armbandje of een opvallende gouden ketting, wij hebben het allemaal in de collectie. Ontdek vandaag nog onze vergulde sieraden en voeg een vleugje luxe toe aan je sieradencollectie.

Wat betekent het aantal 'Karaat'?

Karaat verwijst naar het percentage puur goud en kan worden aangegeven met verschillende symbolen zoals ct, kt of K. Elke karaat heeft een ander uiterlijk en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

24 karaat goud is de puurste vorm van goud en bestaat uit 99,9% goud. Dit type goud wordt gebruikt om fijne sieraden te maken vanwege de natuurlijke gele kleur, zachtheid en kneedbaarheid.

22 karaat goud is beter geschikt voor eenvoudige sieraden zoals trouwringen.

18 karaat goud straalt met een warmere en helderdere kleur. 18 karaat goud wordt vaker gebruikt met duurzame metaallegeringen die extra kleur en sterkte aan de sieraden toevoegen dan 14 en 9 karaat goud.

14 karaat goud biedt een warme gele tint en wordt vaker gebruikt dan de hogere karaatgouden vanwege de prijs.

9 karaat goud heeft het laagste karaatpercentage. Het is lichtgeel van kleur en wordt boven de meeste andere metalen verkozen bij het maken van sieraden vanwege de sterkte en duurzaamheid.

Hoe verzorg ik mijn vergulde sieraden?

Bewaar je sieraden met liefde. Wij raden aan om je juwelen regelmatig te poetsen met een microvezeldoekje om ze er op hun best uit te laten zien. Gebruik nooit chemicaliën, alleen water en zeep zijn voldoende. Vermijd het dragen van uw sieraden tijdens het sporten of aanbrengen van lotions en bewaar elk stuk apart om onnodige krassen te voorkomen. Je sieraden kunnen er tegen en zullen niet verkleuren, maar als je ze mooi en glanzend wilt houden helpt het om je sieraden op deze manier te behandelen.

Bij LES INIMITABLES bieden we ook een selectie van sieradendoosjes en opbergzakjes om je sieraden veilig op te bergen en te beschermen. Elk sieraad wordt verstuurd in een luxe verpakking. Door je sieraden op de juiste manier te onderhouden, kun je er langer van genieten en blijven ze er als nieuw uitzien.

Gaan de sieraden lang mee?

Absoluut, het is een samenwerkingsproces! De kwaliteit van onze platings is zeer goed en de sieraden zijn erg goed vervaardigd. Als je goed voor je sieraden zorgt zoals hierboven uitgelegd, zul je er jarenlang van genieten.

Daarom bieden wij met vertrouwen onze 2-jarige garantie op de plating van onze sieraden! Bij LES INIMITABLES streven we naar kwaliteit en duurzaamheid, en we willen dat je volledig tevreden bent met je aankoop.

Als je vragen of problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en ons team zal je graag verder helpen. Ontdek vandaag nog onze collectie en geniet van de luxe en schoonheid van onze sieraden.

Bekijk de collectie